עירוני בית דגן: פנייה לראש המועצה בבקשה להגדיל את התקציב

ראשי הקבוצה מתחתית מחוז דרום א' שעדיין לא רשמה ניצחון הבינו כי בכדי לשרוד בליגה יצטרכו חיזוק משמעותי, קיימו פגישה השבוע עם ראש המועצה, רחמים תנעמי וביקשו עזרה כספית. דוד קראינסקי החל להתאמן. אדיר מנשה הורחק למשחק אחד

  • על ידי: גיא גולדפרב
  • 12-11-2015
  • 10:40

שלוש נקודות בלבד מ-18 אפשריות הביאו את ראשי עירוני בית דגן לפנות אל ראש המועצה, רחמים תנעמי ולבקש עזרה כספית בחיזוק הקבוצה כדי לא להיקלע למאבקי ההישרדות בשלבים המכריעים של העונה. השבוע התקיימה פגישה בנושא ממנה יצאו מעודדים.

 

בקבוצה מודאגים בעיקר מחוסר היציבות המתבטאת בתוצאות מחמיאות (0:0 עם קריית אונו ו-2:2 נגד צעירי טייבה) מצד אחד ומצד שני בתבוסות לנחלת יהודה ורמת ישראל.

"ליגה ב' שונה לחלוטין וזה היה ברור לנו מראש", אמר חבר ההנהלה, שמוליק צבי, "התקציב שלנו צנוע ועל פיו נבנה הסגל. אין ספק שנצטרך להתחזק".

 

יצא בזול. אדיר מנשה (בצהוב. לירן דורף)  

 

 

למרות המצב הלא מחמיא בטבלה, מקבל המאמן, גדעון מריאש גיבוי מלא מההנהלה. "הוא העלה אותנו ליגה אחרי הרבה שנים ומגיע לו כל הקרדיט. גם הוא נאלץ לאלתר לא פעם בגלל מגבלות התקציב".

 

בינתיים חזר להתאמן בשורות בית דגן, דוד קריאנסקי מי שכיכב בשורותיה לפני שנתיים ולא שיחק בעונה שעברה. החלוץ, אדיר מנשה שהורחק מול רמת ישראל לאחר שכינה לדברי השופט את הקוון "אפס" יצא בזול בבית הדין המשמעתי כשזוכה מסעיף העלבת שופט המשחק והורשע רק בהתנהגות בלתי הולמת. בשל כך הורחק רק למשחק אחד נוסף מעבר לזה האוטומטי.

לירן דורף

הוסף תגובה
תגובות
  1. יורדת בטוחה (יורדת 12-11-2015, 12:26)
    עליתם מליגה חלשה ולא התחזקתם בכלל יורדת בטוחה הרבה לפני אמצע העונה
  2. קודם תחליפו מאמן! (אוהד שרוף 12-11-2015, 19:05)
    יש לכם מאמן שלא יכול לאמן בליגה למקומות עבודה,אבל בגלל שהוא בובה של ההנהלה,אז זה מתאים להם להשאיר אותו,כי קובעים לו הכל. להחליף את ההנהלה ודחוף להביא גם מאמן ברמה ולשחרר את הבובה.
  3. איןלבית דגן אוהדים זה שחקן (מהה 12-11-2015, 20:22)
    אומקוקב אבל בהחלט מאמן חלש
  4. אתם קבוצה בסדר גמור לא להכנס ללחץ מיותר (חבר של אלי סניור 12-11-2015, 21:34)
  5. לא להוריד ראש (סניור אתה עושה עבודה נפלאה 13-11-2015, 18:46)