איתן טיקר חתם בשועאע כפר קאסם לעונה נוספת
מלך שערי כפר קאסם שועאע אשתקד עם 15 שערים, איתן טיקר, חתם לעונה נוספת בקבוצה. איתן בתגובה: "בית חם כמו בכפר קאסם קשה לוותר גם לא בשביל יותר כסף". על העונה: "המטרה להתברג בצמרת"
איתן טיקר, מלך שערי הקבוצה עם 15 שערים חתם לעונה נוספת בשועאע כפר קאסם. איתן שהיה מבוקש מאד במספר קבוצות בליגה ב' בעיקר, החליט להמשיך עונה נוספת בקבוצה. טיקר: "כשאתה מגיע לבית חם עם אנשים כאלה טובים, אתה לא ממהר ללכת. אחריי הרבה שנים בהוד השרון, אני פותח כאן כבר עונה שלישית וזה אומר הכל. היו לי מספר הצעות עם שכר יותר גבוה אבל החלטתי שכסף זה לא הכל בחיים. יש דברים מעבר, והמעבר זה בכפר קאסם".

איתן טיקר במדי שועאע כפר קאסם. מלך שערי הקבוצה ממשיך עונה נוספת. (צילום: תאמר סרסור)
לגבי המטרות, איתן לא רצה לצאת בהצהרות רק סיפר: "המטרות שלנו זה להתברג כמה שיותר בצמרת הטבלה. בשנה שעברה הייתה קבוצה טובה, והשנה עשו פה קבוצה טובה, צעירה ונמרצת שאני מאוד מאמין שתתן הכל על המגרש".
מה נאחל לך העונה: "קודם כל שנהיה בריאים ונהנה כמה שיותר מכדורגל. לגבי השערים, הרי כל שחקן יודע שאם הוא מדבר על כמות לפני תחילת העונה הוא לא מגיע אליה- נדבר במגרש. שיהיה עונה מוצלחת לכולם ובמיוחד לשועאע כפר קאסם".