פוליסת ביטוח= דודי בכר
השחקן הותיק דודי בכר, מסכם עונה בנחלת יהודה: "העונה הייתה בינונית, ציפיתי ליותר". וזאת למרות שכבש 16 שערים... על העתיד: "אני מחפש קבוצה שרוצה לעלות ליגה"
שחקנה הותיק ואולי הכי טוב של נחלת יהודה, הינו דודי בכר. העונה, כבש 16 שערים וב-5 השנים האחרונות סיים עם 20 שערים בממוצע לעונה. כמו כן, בכר עלה ליגה פעמיים על הפועל הרצליה ועם בית"ר כפ"ס והוא מצפה לאתגר חדש- לקבוצה ששואפת לעלות ליגה. בכר: "העונה הייתה בינונית, ציפיתי ליותר. נחלת יהודה זה מקום שמאוד כיף לשחק בו, יש כאן אווירה טובה ונעימה עם כל השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה.

דודי בכר, רוצה אתגר חדש. (שלמה אשר חיים)
לגבי העתיד אמר דודי בכר: "תאחל לי קודם כל בריאות והצלחה, ושאמצא קבוצה שרוצה לעלות ליגה כי אני חייב לאתגר את עצמי כל פעם מחדש".
יש לציין, שדודי בכר נחשב לאחד השחקנים הכי טובים בליגה ב ואולי לטוב ביותר בנחלת יהודה, ולא בטוח שהקבוצה תוותר עליו בקלות. אך ללא ספק כל קבוצה שתזכה בשירותיו תהנה מהבחור שהוא שחקן מצויין ואהוב על כולם.
שיהיה בהצלחה!