תמונה ללא תיאור תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור

מפולגים: טבריה הפסידה 1:3 להרצליה

שני שערים עצמיים של מתן פלג ועוד אחד של חן ראובן בתוספת הזמן העניקו ניצחון 1:3 לחניכיו של טל בנייה על עירוני טבריה שסבלה מחוסר מזל לאורך כל המשחק. עקיבא: "נצא מזה" עומר בוארון: "הם לא היו יותר טובים"

  • על ידי: מערכת גולר 1
  • 12-10-2013
  • 16:56

עירוני טבריה הגיעה להרצליה כשהיא עוד לא מינתה מאמן במקומו של ארז בנודיס ועם המנכ"ל שמוליק ברז'יק (שאגב מחזיק בתעודת פרו של ההתאחדות) על הקווים. השחקנים טוענים שבנודיס היה מכבה אותם, ושהחיים חזרו אליהם. למרות זאת, מול הרצליה המגובשת, היא הפסידה. אף על פי שהציגה כדורגל נפלא ברוב שלבי המשחק.

 

הרצליה הגיעה למשחק כשבאמתחתה שני ניצחונות רצופים, ולא פחדה מהחבר'ה מטבריה, שסומנה עוד מפתיחת העונה כמועמדת עיקרית לעלייה, ומתחילת המשחק (150 צופים, הרצליה) נראתה ככזו, אך התוצאה, אוי התוצאה.

 

כבר בדקה הראשונה כפיר בן דוד שלח את שפשה לאחד על אחד מול עידו לוי, אך האחרון הציל באקרובטיות שער בטוח. שבע דקות חלפו ושלום עקיבא קיבל כדור ברחבה וב-16 מטרים בעט לעבר החיבורים, עידו לוי התעופף והציל לקרן.

 

רבע שעה מהפתיחה ושוב היה זה שלום עקיבא שקיבל כדור ומ-16 מטריף הניף וולה מרהיב שעלה מטר מעל השער.  ארבע דקות חלפו וכפיר בן דוד שוב העביר לעקיבא שניסה את כוחו אך בעט מעל המשקוף.

 

תמונה ללא תיאור

עידו לוי מציל מהחיבור. הזדמנויות מצוינות לטבריה בפתיחה (צילום: רמי גרידיש)

 

טבריה המשיכה בלחץ ושלומי ברזיק בדקה ה-25 בעט למשקוף והחוצה לאחר התקפה מרהיבה. רק טבריה במשחק, שולטת בו ללא עוררין, אבל אתם יודעים מה אומרים על מי ששולט ולא כובש.

 

בדקה ה-28 אור איטון הגביה כדור נייח ואסף דגש החליק את הכדור החוצה, מתן פלג היה צריך לפתוח את הרגליים ובמקום זה הושיט את הרגל והכדור פגע בו ונכנס לשערו הוא. שער עצמי אומלל לטבריה.

 

תמונה ללא תיאור

 

עד סוף המחצית הרצליה עוד חזרה והראתה ניצוצות של כדורגל, וטבריה, שהייתה בהלם מהשער שספגה, נראתה כבויה. 0:1 במחצית להרצליה.

 

המחצית השנייה נפתחה בדיוק כמו הראשונה. טבריה עלתה בסערה וכבר בדקה ה-50 שלום עקיבא הרים כדור חד לרחבת החמש ומאור סיסו התרומם גבוה ונגח לרשת. 1:1 מוצדק.

 

תמונה ללא תיאור

עקיבא מנסה לברוח. משחק טוב שלו (צילום: רמי גרידיש)

 

להרצליה לא היו ממש מצבים, ואז לאחר התקפה נדירהה עופר סער שיחרר בעיטה מרחוק, עדי טדמור השוער הדף את הבעיטה של ומתן פלג בא להרחיק, אחד משחקני הרצליה דחף אותו והוא הרחיק את הכדור מ-11 מטרים לשערו הוא. שוב שער עצמי אומלל, שוב הרצליה ביתרון.

בדקה ה-74 כדור חופשי לזכות טבריה. עקיבא הרים לרחבה וטל מכלוף נגח חזק אבל הכדור עבר ליד הקורה. מאותו רגע ואילך, טבריה לא הייתה במשחק, ניסתה, אך לא יכלה מול הגנת הרצליה והנעת הכדור.

 

תמונה ללא תיאור

שחקני הרצליה חוגגים. יופי של ניצחון (צילום: רמי גרידיש)

 

בתוך תוספת הזמן חן ראובן נעץ את השלישי ברשת של טבריה לאחר התקפה מתפרצת לתפארת. בסיום 1:3 להרצליה, ששומרת על מאה אחוזי הצלחה. טבריה? לפחות השחקנים בטוחים שיהיה בסדר.

 

החלוץ עופר סער אמר: "היה משחק שקול פחות או יותר אבל הרצון והנחישות שלנו ניצחו את המשחק. אני שמח שמהרגע שנכנסתי נראינו מעט יותר טוב ובסופו של דבר ניצחנו. אנחנו בדרך הנכונה, אבל יש עוד הרבה עבודה"

 

החלוץ עומר בוארון אמר בסיום: "הם פתחו בהתלהבות ואנחנו עלינו שאננים אבל אחרי חמש או עשר דקות נכנסנו למשחק והגענו למספר מצבים. אני לא חושב שהם היו טובים יותר. ידענו שאנחנו באים למשחק סופר קשה, המשכנו עם הסדר בעמידה על המגרש כמו במשחקים הקודמים ועם קצת מזל שבא לקראתנו מהגולים העצמיים ניצחנו את המשחק כמו חבורה של גברים"

 

תמונה ללא תיאור

בוארון. "עלינו שאננים, אבל אז נכנסנו למשחק" (צילום: רמי גרידיש)

 

שלום עקיבא אמר: "למרות ההפסד, אני יוצא אופטימי מהמשחק הזה, אני מרגיש שאנחנו יכולים לשחק הרבה יותר טוב, למרות שהיינו מצויינים היום, וסבלנו מחוסר מזל, ספגנו שערים שלא היינו צריכים לספוג, אבל ככל שנצבור יותר ניסיון לא נקבל גולים כאלה. ברגעים כאלה מועדון נמדד ואנשיםפ נמדדים. יש לנו חבורה של גברים, טבריה תהיה פקטור משמעותי בצמרת למרות המצב היום"

 

קפטן הרצליה אור איטון אמר: "היה משחק מאוד קשה. אחרי שני ניצחונות כולם חשבו שנבוא לא מפוקסים ולמרות זאת נלחמנו ובמשחק לא הכי טוב שלנו ניצחנו. טבריה קבוצה מעולה ולמרות שהיא מקרטעת היא  תילחים על הפלייאוף. הם שלטו בתחילת המחצית הראשונה ובתחילת השנייה, אבל היה משחק שווה לגמרי"

 

תמונה ללא תיאור

טל בניה. רואה באופק את הלאומית? (צילום: רמי גרידיש)

 

תמונה ללא תיאור

ברז'יק. נכלל באופציות (צילום: רמי גרידיש)

 

תמונה ללא תיאור

איטון חוגג. הרצליה בדרך הנכונה (צילום: רמי גרידיש)

 

תמונה ללא תיאור

עידו לוי מציל. משחק ענק של השוער (צילום: רמי גרידיש)

 

 

תמונה ללא תיאור

הוסף תגובה
תגובות
נגישות