בעירוני קרית גת מכוונים גבוה מאוד בעונה הקרובה, לאחר שמיכה יפרח ואורן יצחקוב לקחו לידיהם את ניהול הקבוצה, בקבוצה הדרומית שהיתה בעבר ב"טופ" של הכדורגל הישראלי, מכוונים אל עבר הצרת הגבוהה ובחדרי חדרים, הליגה הלאומית היא אינה מילה גסה.
הסנונית הראשונה היא החתמתו של הבלם המצוין דור אלקבץ ששיחק ב-4.5 השנים האחרונות במדי סקציה נס ציונה והיה קפטן הקבוצה בשנתיים האחרונות. אלקבץ חוזר לקדנציה שניה במועדון, במטרה ברורה להוביל את הקבוצה לליגה הלאומית!!.
דור אלקבץ(משמאל) במדי נס ציונה. "זו סגירת מעגל מבחינתי".(צילום:לירן דורף)
אלקבץ אמר ל"גולר 1" לאחר חזרתו הביתה: "זו סגירת מעגל מבחינתי, חזרתי הביתה במטרה אחת וברורה להצליח במקום שאני הכי הרבה אוהב, ישבתי עם מיכה שהוא בן דוד שלי ותוך שעה סיכמנו הכל. היו לי הצעות מהליגה הלאומית, אך הלכתי עם הלב והלב אמר- קרית גת. ראיתי את הרצינות של האנשים, שעושים את הדברים הכי טוב שאפשר והחלטתי לצאת לדרך חדשה".
המטרה היא להעפיל לליגה הלאומית?
"לדבר זה מאוד קל ולעשות זה מאוד קשה, אני מאמין מאוד בדרךואם תהיה דרך אז גם יבואו התוצאות. לכל דבר בחיים יש דרך, גם אם זה לא יקרה השנה, אז זה יקרה בטוח בעתיד הקרוב".