העולה החדשה הפועל "ניר" רמת השרון אירחה את בני יהודה במסגרת המחזור ה-4 בליגת העל לנוער. המארחת מרמת השרון שממוקמת במקום העשירי רוצה לרשום משחק נוסף ללא הפסד אך מצפה לה משחק קשה מול חניכיו של רמי לוי שמגיעים למשחק לאחר ניצחון על הפועל תל אביב במחזור הקודם.
(צילום: ניר שמיר).
(צילום: ניר שמיר).
מהלך המשחק:
השופט עידן לייבה הוציא את המשחק לדרך לעיני 100 צופים באצטדיון גרונדמן.
(צילום: ניר שמיר).
בקושי דקה עברה משריקת הפתיחה וכבר הגיעה בני יהודה להזדמנות הראשונה כאשר דניאל אברהם הגביה כדור קרן שהיגע לראשו של אלי הרוש שנגח את הכדור לידיו של שוער רמת השרון ירין נוי .
בדקה ה-6 הגיעו האורחים משכונת התקווה להזדמנות נוספת כאשר אלי הרוש הסיט כדור לגיל יצחק שעל סף הרחבה שחרר בעיטה שטוחה פנימה. 1:0 לבני יהודה.
גיל יצחק חוגג עם שלומי בן ברוך לאחר השער הראשון (צילום: ניר שמיר).
כעבור שתי דקות הגיעה רמת השרון להזדמנות הראשונה שלה במשחק. בן רייכט פרץ באגף ומזווית קשה בעט לשער אך הכדור נקלט בקלות ע"י יונתן פישמן.
הקצב המהיר במשחק המשיך, בדקה ה-11 של המשחק הפעם זאת בני יהודה שיוצאת להתקפה . חן מזרחי פרץ באגף ימין ושלח כדור רוחב שהגיע לאלי הרוש שבנגיעה בעט מקרוב החוצה. איזו הזדמנות גדולה לבני יהודה להכפיל את התוצאה.
בדקה ה-13 הגיעה רמת השרון להזדמנות נוספת כאשר שלום אדרי שלח כדור עומק גדול לפאדי זידאן שבעט בנגיעה אך הכדור נקלט ע"י יונתן פישמן.
המשחק הקצבי המשיך ובדקה ה-16 זכתה בני יהודה בכדור עונשין מ-11 מטרים לאחר עבירה שביצע דור שמיר על אלי הרוש. גיל יצחק בעט לפינה השמאלית . 2:0 לבני יהודה.
גיל יצחק חוגג עם החברים את השער השני שלו במשחק (צילום: ניר שמיר).
בני יהודה ממשיכה ללחוץ על הדוושה וכעבור ארבע דקות מאז השער של גיל יצחק היא יצאה למתפרצת נוספת כאשר אביעד בורלא הגביה מהאגף כדור שהגיע לאלי הרוש שהשתלט עליו היטב ובעט אותו פנימה 3:0 לבני יהודה שעשתה ככל העולה על רוחה במגרש.
אלי הרוש לאחר כיבוש השער שלו (צילום: ניר שמיר).
בדקה ה-26 הגיעה רמת השרון להזדמנות נוספת לצמק כאשר כדור שבעט שלום אדרי הטעה את הגנת בני יהודה אך יונתן פישמן הדף בקצות האצבעות לקרן.
בדקה 30 קיבלה המארחת מרמת השרון הזדמנות לצמק את התוצאה כאשר גל משיח הכשיל ברחבה את שלום אדרי והשופט עידן לייבה לא היסס והצביע על הנקודה הלבנה. מן בן דוד ניגש לבעוט את הכדור ומצליח במשימה, 3:1 לבני יהודה.
כיבוש הפנדל של רמת השרון (צילום: ניר שמיר).
רמת השרון המשיכה במומנטום לאחר כיבוש השער באה על שכרה כאשר בדקה ה-38 סאן מנחם קיבל כדור ומקצה הרחבה בעט אותו בזווית אלכסונית היישר לחיבורים של יונתן פישמן. 3:2 לבני יהודה, איזה שער ענק של רמת השרון שחוזרת למשחק.
דווקא שהיה נראה שרמת השרון חוזרת היתה זאת בני יהודה שחתמה את המחצית לאחר שבדקה ה-44 כדור חופשי מצא את ראשו של גיל יצחק שנגח אותו פנימה 4:2 לבני יהודה, שלושער ענק לשחקן בני יהודה.
שתי הקבוצות יורדות לאחר מחצית משוגעת שהניבה לא פחות משישה שערים . נקווה שזה ימשיך גם במחצית השנייה.
בני יהודה כנראה לא הסתפקה בארבעה שערים אז בדקה ה-49 ניצל גיל יצחק ערבוביה בהגנת רמת השרון ודחק את הכדור החמישי לרשת 5:2 לבני יהודה ולגיל יצחק שמשלים רביעייה במשחק.
לאחר השער החמישי בני יהודה כבר הורידה הילוך ורמת השרון השתלטה על המשחק לאורך המחצית השנייה ובאה על שכרה כאשר בדקה ה-70 קיבל מן בן דוד בתוך הרחבה ובעט אותו פנימה 5:3 לבני יהודה, תוצאה שנשמרה עד שריקת הסיום.
בסיום המשחק אמר מאמן בני יהודה, רמי לוי, בראיון לאתר "גולר 1 ": "ניצלנו את המצבים שיצרנו , אני מרוצה מהתוצאה אך לא מהמשחק שבחלק גדול ממנו רמת השרון שלטה וזה התבטא גם בחילופים שביצענו".
רמי לוי. מרוצה מהתוצאה אך לא מהמשחק (צילום: ניר שמיר).
בצד המפסיד אמר מאמן הפועל "ניר" רמת השרון, חיים שאבו: "לאורך המשחק היינו יותר טובים והיינו יכולים להשוות את התוצאה ואף לנצח 6:5. למרות ההפסד אני מרוצה מהשחקנים של מרות שהיינו בפיגור הם לא ויתרו ונתנו את כל כולם למען הקבוצה".
חיים שאבו. ברמת השרון מרגישים פספוס (צילום: ניר שמיר).