מועדון הכדורגל של כפ"ס 1928 מינה את עומר פדידה למאמן הקבוצה במקום שמעון אלקבץ. מבדיקה מעמיקה של אתר "גולר" , נודע שלעומר פדידה אין תעודת מאמן בתוקף ועל כן אינו רשאי לעמוד על הקווים במשחקי קבוצתו כמאמן הקבוצה.
צחי נהרדע מנכ"ל איגוד המאמנים בתגובה:"איגוד המאמנים רואה בחומרה רבה כל חריגה מהתקנון הנוגע להעסקת מאמנים ללא הסמכה מתאימה ורישיון בתוקף.
צריך לזכור שרשיון מאמן איננו עניין בירוקרטי בלבד, אלא תנאי סף הכרחי להבטחת הרמה המקצועית, שמירה והקפדה על אתיקה בספורט.
למנות מאמן ללא ההסמכות הנדרשות בכלל וללא רשיון בפרט על פי חוק פוגעת במעמד המאמן, בטוהר הענף ובכלל מאמני הכדודגל בישראל.
אנו קוראים לכל המועדונים להקפיד קלה כחמורה על קיום ההוראות, ולאפשר אך ורק לאנשי מקצוע בעלי הסמכה ורישיון תקף לעמוד על הקווים ולהוביל את הקבוצות.
האיגוד ימשיך לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותו כדי לגדוע תופעות של אימון ללא רישיון ולשמור על סטנדרט מקצועי ותקנוני ללא פשרות."

עומר םדידה, רשיון מאמן בתוקף אין לו. צילום:דוברות המועדון