מי יעצור את טירה? 0:2 על טירת כרמל והפסגה שלה

מ.ס. טירה ממשיכה להפתיע את ליגה א’ צפון, ואחרי שמונה מחזורים היא מוליכה את הטבלה. החבורה של הישאם זועבי ועוזרו ברטי עבאס גברה אתמול 0:2 על הפועל טירת כרמל ומוכיחה שלא חייבים להשקיע מיליונים כדי לבנות קבוצה מנצחת. האם טירה בדרך לעונה היסטורית؟

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 23-10-2026
  • 11:11

מ.ס. טירה ממשיכה את פתיחת העונה הנהדרת שלה, ואתמול רשמה ניצחון נוסף, 0:2 על הפועל טירת כרמל, משערים של עומר סעיד בדקה השלישית ואסף הרשקו בדקה ה-29. הניצחון משאיר את טירה במקום הראשון בליגה א’ צפון אחרי שמונה מחזורים.

מי היה מאמין? דווקא טירה, שבשנים האחרונות הצהירה על הרצון לעלות לליגה הלאומית, בחרה העונה להנמיך ציפיות והצהירה שמטרתה להתברג בחלק העליון של הטבלה. הקבוצה נבנתה על בסיס שחקנים צעירים, רעבים ומוכשרים, עם עתיד גדול לפניהם, ובינתיים היא עושה בית ספר לליגה.

מי שראויים למחמאות ענקיות הם המאמן הישאם זועבי ועוזרו ברטי עבאס, שעושים עבודה מקצועית יוצאת מן הכלל. השניים בנו קבוצה מאומנת, מגובשת וממושמעת, שמגיעה לכל משחק במטרה אחת – לנצח.

בזמן שקבוצות אחרות השקיעו מיליוני שקלים והצהירו על עלייה, דווקא טירה היא זו שמסתכלת על כולן מלמעלה. בלי שמות נוצצים ובלי הצהרות מפוצצות, אלא עם הרבה עבודה קשה, אמונה ורעב להצליח.

אין ספק שטירה היא ההפתעה הגדולה של ליגה א’ צפון עד כה, ואחרי שמונה מחזורים כבר קשה לומר שמדובר במקריות. מגיע שאפו גדול לצוות המקצועי ולשחקנים על פתיחת עונה מרשימה

תרוץ עד הסוף?

הוסף תגובה
תגובות