לא שקט באיחוד בני אום אל-פחם לאחר ההפסד 1:0 למועדון ספורט טירה. בסיום המשחק נשמעו קריאות “תתפטר” לעבר המאמן תומר קשטן, כאשר האכזבה בקרב האוהדים הולכת וגוברת בעקבות התוצאות במשחקים האחרונים.
עיקר הביקורת כלפי קשטן מתמקדת בניהול המשחק, בבחירת ההרכב הפותח ובהצבת השחקנים, ולא רק במשחק מול טירה אלא גם במשחקים הקודמים. מבחינת האוהדים המאוכזבים, הקבוצה אינה מציגה את היכולת המצופה ממנה.
מה שמגביר את התסכול הוא ההתרחקות מהצמרת, במיוחד לאור העובדה שאחת המטרות המוצהרות של אום אל-פחם העונה הייתה להיאבק על הכרטיס לליגה הלאומית. אלא שבינתיים הקבוצה מאבדת נקודות יקרות ורואה כיצד יריבותיה בצמרת מתרחקות.
כעת נשאלת השאלה האם הנהלת אום אל-פחם תמשיך לתת גיבוי לקשטן, או שהתוצאות האחרונות והלחץ מצד האוהדים יובילו לחשיבה מחודשת על עתידו במועדון

יקבל עוד צ׳אנס?צילום מאור אלקסלסי