הפועל מחנה יהודה מתחתית ליגה א׳ אירחה את מ.ס. דימונה מצמרת הטבלה. על הנייר ציפינו למשחק חזק ושקול שמחנה יהודה במשחק בית יתנו את הקצב. בפועל ראינו 55 דקות של דימונה. פשוט נהדרות, חלק התקפי נהדר , החלוצים של דימונה בכושר נפלא כשבראש אפשר לציין את רום אליגון המהיר שנמצא בכושר מדהים כובש צמד ועמית ביטון מוסיף שער. דימונה הובילה 3-0 ואם כולם חשבו שנגמר אז הם טועים , מחנה עשו מספר חילופים ופשוט נראו מצויין ודימונה לא ראינו אותה על המגרש זה התחיל בשער של המחליף אושר אופק שנראה כחיזוק מצוין המשיך בשער חכם של יאיר שפונגין הבלתי נגמר ובין לבין הורחק שמעון רוחם ולמרות החיסרון של השחקן מחנה יהודה תקפה ללא הרף ולא הפסיקה להגיע למצבים טובים כשחלק שוער דימונה גל נבון מציל את קבוצתו וחלק מחוץ למסגרת.
עד הסיום מחנה המשיכה להחמיץ ובמזל דימונה יצאה עם שלוש נקודות.
שחקני דימונה חוגגים את אחד השערים במשחק.
לסיום, ראינו משחק נהדר של שתי קבוצות שהגיעו לשחק כדורגל כשבסיום דימונה מעפילה למקום הראשון בטבלה ואילו מחנה הסתבכה עוד בתחתית וחייבת להשיג נקודות כדי לצאת מהמקום שקרוב למקום ממנו יורדים ליגה.
שחקנה של דימונה עדן בן מנשה.
תגובת עדן בן מנשה שחקן דימונה:
״פתחנו את המשחק בצורה מצויינת שיחקנו מאוד יפה כקבוצה וכבשנו שני שערים במחצית הראשונה, במחצית השנייה התחלנו אותה גם טוב שמנו עוד גול וכבר הובלנו 0-3 בשליטה שלנו. ומחנה יהודה קבוצה מצויינת ומאומנת והיא ידעה לחזור למשחק וכמעט להשוות ב25 דקות האחרונות אבל הכי חשוב שניצחנו את המשחק וחזרנו לפסגה ורוצים לשמור עליה כמה שיותר.״

שחקני דימונה לפני המשחק.