טירה:"היינו שווים תיקו״ דימונה:"איזה משחק הוא היה? 12 מצבים, 4 משקופים לא עברו את החצי"
כך אמר השייח של טירה שקבוצתו היתה שווה תיקו עוד הוסיף:"החיסורים הכריעו" מדימונה נמסר:"לא ברור איזה משחק הוא ראה, 12 מצבים, 4 משקופים הם לא עברו את החצי"
משהו טוב קורה בדימונה העונה כאשר השקט של המועדון מוביל את הקבוצה להישגים ופתיחת עונה נהדרת עם 3 ניצחונות מ 3 משחקים. כאשר אמש הקבוצה גברה על צעירי טירה 1-0 משער של גיל חדד בדקה ה96.
בסיום המשחק דיברנו עם בעל הבית של צעירי טירה השייח שאמר:" היינו שווים תיקו, חטפנו פנדל דקה 96 אפילו השוער הדף את הפנדל והכדור חזר אל השחקן שכבש.."
גיל חדד מבקיע הפנדל שניצח את המשחק
על טענות דימונה שאמרו שהיה משחק חד צדדי הוא אומר:" שיהיה להם מברוק הם קיבלו שלוש נקודות . מה זה משנה התוצאה.
על הקבוצה והחוסר מזל העונה:"יש לנו חוסרים של שחקנים חלק פציעות כמו ליאל כהן לא שיחק איתי אלקסלי וסארי חאג יחיא החלוץ נפצעו ויצאו מהמשחק.
לגבי ההמשך:"אנחנו נתחזק, בצורה משעמותית הקבוצה תראה אחרת. כמו שכולם מכירים ויודעים בע"ה.
גורם מדימונה סיכם את המשחק:"לא ברור באיזה משחק הוא היה. היה משחק חד צדדי ממש לא כוחות. היה לנו 12 מצבים, 4 משקופים שני גולים חוקיים נפסלו ובסוף ניצחנו רק 1-0 כשגם את הפנדל החמצנו וכבשנו מהריבאונד. הכל טוב הפנים קדימה למשחק הבא"
שחקני דימונה חוגגים את הנצחון ו9מ9 בפתיחת העונה