מכבי אום אל פאחם מתחזקת: עומר יונס הצטרף לקבוצה

מכבי אום אל פאחם ממשיכה להתחזק לקראת המשך העונה והודיעה על צירופו של החלוץ עומר יונס, בן 23, שמגיע במטרה לחזק את החלק ההתקפי של הקבוצה

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 15-09-2026
  • 20:55

יונס נחשב לחלוץ צעיר ושאפתן, שכבר צבר ניסיון בליגות הבכירות של הכדורגל הישראלי. בעבר שיחק במדי מגדל העמק בליגה א’, ובהמשך לבש גם את מדי מ.ס כפר קאסם מהליגה הלאומית.

במכבי אום אל פאחם מאמינים כי צירופו של יונס יוסיף איכות, מהירות ועומק לחלק הקדמי, וכי הוא יוכל לסייע לקבוצה לעמוד במטרות שהציבה לעצמה העונה.

מהמועדון נמסר: “עומר מגיע אלינו עם הרבה שאיפות ורצון גדול להצליח, לתרום לקבוצה ולעזור לנו להשיג את המטרות שלנו במהלך העונה. אנחנו מאחלים לו המון הצלחה במדים הצהובים-כחולים.”

יונס עצמו צפוי להשתלב בסגל הקבוצה כבר בתקופה הקרובה ולנסות להפוך לאחד הכלים המשמעותיים בחלק ההתקפי של מכבי אום אל פאחם

דוברות המועדון

הוסף תגובה
תגובות