המחצית הראשונה הציגה נצוצות של כוונות מצד השחקנים בראשות המאמנים רמי מהשכונה וגיל מנתניה אך ללא תכלית עם תוצאה מאופסת כשהחילוף של המגן אלון נאגר בדקה ה- 36 היה הדבר המשמעותי במחצית זו.
צורי רון החלוץ הנתנייתי בפריצה מול מגן של בני יהודה.(צילום: אמיר דבי)
המגן הנתנייתי שי כנפי מחלץ כדור מקשר בני יהודה דן גנדלר.(צילום: אמיר דבי)
בר אהרוני המצטיין בשורות בני יהודה מול המגן עמית שומוביץ.(צילום: אמיר דבי)
רק בדקה ה-45, ממש על סף השריקה למחצית, חן ראובן הציץ וראה את איתמר ישראלי מחוץ לשער, ובעט טוב כדור שהיה ממש קרוב לשער – 0:0 במחצית.
בר אהרוני מתעתע במגן נתניה עמית שומוביץ.(צילום: אמיר דבי)
גולן אלקסלסי שוער נתניה יורד מרוצה במחצית- שמר על שער נקי.(צילום: אמיר דבי)
שי כנפי מול אלון נאגר ומאיר קנדיל מבני יהודה.(צילום: אמיר דבי)
המחצית השניה נפתחה בחילופים התקפיים של הנתנייתים: החלוץ עומר החליף את צורי ובדקה ה- 52 נתניה עלתה ליתרון, הקשר אביב תמיר מסר כדור מדוד למוחמד עקל שבעט לשער ו- 1:0 לאורחים מנתניה.
ע. מאמן נתניה- גלעד יעיש.(צילום: אמיר דבי)
בר אהרוני הקשר הפעלתן של בני יהודה הפעם מול ירין חסן בלם נתניה. (צילום: אמיר דבי)
התקפות בני יהודה הגיעו בגלים במטרה להשוות כשמנצח על המלאכה הקשר המוכשר בר אהרוני שספק לחלוציו כדורים למצבים נוחים ברחבת נתניה ואלה נבלמו ע"י הנתנייתים כשהבלם דודי תירם ברמה אחת מעל כולם מצליח לבלום ולמנוע מחלוצי בני יהודה לממש את זממם לכבוש או אפילו לסכן את שערו של גולן אלקסלסי.
דקה 52- מוחמד עקל חלוץ נתניה מקבל חיבוק מעוזר המאמן גלעד יעיש לאחר הבקעת השער 1:0 לאורחים מנתניה.(צילום: אמיר דבי)
בדקה ה-69 בר אהרוני מבני יהודה מסר נהדר לגיל יצחק, שניסה למסור רוחב, אך אף אחד משחקני בני יהודה לא נמצא במקום כדי לדחוק לרשת .
בר אהרוני מטריף את מגן נתניה עמית שומוביץ שאינו יודע כבר כיצד להתגבר על תעתועיו.(צילום: אמיר דבי)
בדקה ה- 82 חילץ הקפטן דודי תירם כדור מרגלי התקפת בני יהודה, מסר במדוייק למתפרצת לקשר אביב תמיר שבנגיעה העביר כדור לאיתי מנצור ( שנכנס דקות קודם במקום מבקיע השער הראשון מוחמד עקל), איתי מסר לחלוץ עומר כשהוא לבדו מול השוער איתמר ישראלי, כולם ציפו לבעיטה מצידו לשער אך הוא בחר לבשל במסית רוחב לחברו, חסן סרחאן (שנכנס 2 דקות לפני כן למגרש במקום חן ראובן הותיק) ושער שני לנתניה 2:0 לאורחים.
שרון דוידוב קשר נתניה מול אלון נאגר מבני יהודה.(צילום: אמיר דבי)
בר אהרוני האינגייזר של בני יהודה הפעם מול שמוליק אליאס זדה הקשר הנתנייתי שמנסה לבולמו.(צילום: אמיר דבי)
בדקות הארכה הצליחו חלוצי בני יהודה לצמק את התוצאה- בר אהרוני הפעלתן הרים כדור מדוד לאביעד בורלא שנגח לעבר ידו של המגן השמאלי הנתנייתי, שי כנפי ולשופט שלמה אלאלוף, לא נותר אלא לשרוק לפנדל, אותו בצע גיל יצחק בבעיטה חדה לפינה הימנית והשוער גולן זנק שמאלה, 2:1 לאורחים מנתניה וזאת גם היתה תוצאת הסיום.
ההבדלים בין הקבוצות באו לידי ביטוי בחילופים של מאמני נתניה גיל פישל ועוזרו גלעד יעיש שבחרו לחזק את ההתקפה ולהכניס למשחק את המחליפים ההתקפיים שלהם: עומר עיראקי, איתי מנצור, חסן סרחאן ולירן שריקי.
גיל פישל מאמן נתניה בסיום המשחק מרוצה ובעקבותיו הקשר שרון דוידוב שמחים לחזור לנתניה מהשכונה עם 3 נקודות.(צילום: אמיר דבי)
הצטיין בבני יהודה: מספר 12 בר אהרוני שזכה בבישול הפנדל בהארכה והוכיח שהוא שחקן עם אופי ל- 90 דקות ויותר. בר היה בשתי רמות מעל חבריו לקבוצה שחלקם היו אנמים.
הצטיינו בנתניה: המאמנים בחילופים נכונים שהשפיעו על מהלך המחצית השניה ובכך סללו את הדרך לנצחון על מאמן בני יהודה רמי לוי. הבלם דודי תירם שהפך לתחנה האחרונה מול חלוצי בני יהודה ואף חטף כדור מרגליהם בדקה ה- 82 והוביל את ההתקפה המתפרצת והשער השני לזכות קבוצתו. והחלוצים מוחמד עקל שהבקיע את השער הראשון ועומר עיראקי שמסר את הכדור להבקעת השער השני והראה לכולם שלמרות היותו במצב הבקעה פרגן לחלוץ חסן סרחאן.