חוזר הביתה: עידן חג’ג’ מונה למנהל האדמיניסטרטיבי של מחלקת הנוער במכבי קריית מלאכי

שחקן העבר והקפטן האהוב של המועדון פותח פרק חדש מחוץ לקווים ויוביל את מחלקת הנוער. חג’ג’: “אחרי שנים על המגרש כשחקן, אני נרגש לפתוח פרק חדש בעולם הכדורגל. מודה על ההזדמנות ועל האמון במקום שתמיד בשבילי הוא כמו בית.”

  • על ידי: עידן לביא
  • 06-07-2026
  • 16:44

מכבי קריית מלאכי הודיעה על שובו של אחד הסמלים הגדולים של המועדון, כאשר עידן חג’ג’ מונה למנהל האדמיניסטרטיבי של מחלקת הנוער לקראת העונה הקרובה.

חג’ג’, ששימש במשך שנים כקפטן הקבוצה והיה מהשחקנים הבולטים והאהובים במועדון, חוזר לקריית מלאכי לאחר קריירת משחק עשירה בליגות הנמוכות, במהלכה רשם עליות ליגה רבות ושיחק במספר מועדונים מובילים. כעת הוא יעמוד בחזית מחלקת הנוער, במטרה להוביל את דור העתיד של המועדון ולהנחיל ערכים של מקצוענות, משמעת ואהבת המשחק.

עם מינויו אמר חג’ג’: “יש רגעים בחיים שבהם אתה מבין שהתשוקה אף פעם לא באמת נעלמה היא רק חיכתה להזדמנות הנכונה לחזור. אחרי שנים על המגרש כשחקן, אני נרגש לפתוח פרק חדש בעולם הכדורגל. מודה על ההזדמנות ועל האמון במקום שתמיד בשבילי הוא כמו בית. בשם השם נעשה ונצליח.

צילום באדיבות דוברות המועדון

הוסף תגובה
תגובות