תיקו חברותי

גדנע ובני יפו נפרדו אתמול במשחק בינוני בתוצאה 1-1 .בני יפו קיוותה להשיג ניצחון שני רצוף וניצחון ביתי ראשון העונה אך המשחק נגד גדנע הסתיים בשוויון.

  • על ידי: מערכת גולר
  • 11-12-2011
  • 00:17

היפואים ששיחקו מצויין שבוע שעבר ופירקו את ביתר ר"ג 3-0 פתחו את המשחק בשאננות קלה וזה עלה להם בפיגור מוקדם.

כבר בדקה ה 3 איבוד כדור מיותר של שחקן יפואי במרכז השדה שחקן גדנע שלח כדור ארוך  לעבר צד שמאל לואי גוטי מגנה השמאלי של יפו לא סגר נכון ודרעי מצא את עצמו חופשי ברחבה ובעט לפינה השמאלית של שער יפו והכניע את נתנאל נונו וקבע 1-0 לגדנע.

 

בניגוד למשחקים הקודמים יפו לא נשברה מהפיגור המוקדם והתחילה לשחק כדורגל.

מומד שרבוש וסלמה מנא התחילו להשתלט על מרכז המגרש עמרי כהן ועומר גורן סגרו את מרכז ההגנה היפואי מפני המתפרצות הקטלניות של גדנע.

 

 המגן,עומרי כהן בולם את המתפרצות.(צילום:לירן דורף)

 

 בדקה ה 35 נקבע כדור עונשין לזכות יפו מרחק 35 מטר. מוחמד שרבוש המצויין בועט בעוצמה כדור שמזעזע את הקורה.

 

 אך בדקה ה 42 נפרץ הסכר הגדנעי ובני יפו הצליחו להשוות. חילופי מסירות בין סלמה ושרבוש כשהראשון מחזיר בנגיעה לשרבוש ומשאיר אותו חופשי מול שוער גדנע ושרבוש בקור רוח בועט לפינה הקרובה וקובע שוויון 1-1.

המחצית השנייה אופיינה בשליטה של בני יפו במשחק ובהנעת הכדור כשהגדנעים עומדים בגבורה בהגנה ויוצאים למתפרצות בראשות מאיר דרעי המצויין אך כל נסיונותם נבלמים בהגנת יפו עם עמרי כהן המנוסה ובשוער נתנאל נונו במשחק טוב.

 

נתנאל נונו שוער בני יפו נתן משחק מעולה.(צילום:לירן דורף)

 

ההתקפה של יפו היתה אנמית ולא הצליחה להבקיע ובדקה ה 90 גדנע יוצאת שוב למתפרצת אחרי איבוד כדור יפואי וישראל בורוכוב המחליף מוצא את עצמו כ 12 מטר לבדו ברחבה בועט כדור שנהדף על ידי נונו ובכך מסתיים המשחק בחלוקת נקודות צודקת בין שתי הקבוצות.

 

יפו יוצאת למשחק חוץ קשה נגד מוליכת הטבלה הפועל אזור וגדנע תארח בביתה את מ.ס טירה.

 

  

הוסף תגובה
תגובות