הליגות הסתיימו: ליגה א' בעונה הבאה 18 קבוצות

הסתיימה לפני מספר דקות הישיבה והומלץ להנהלת ההתאחדות על מתווה של הפסקת הליגות כמו שהם, יש רק עולות בלי יורדות. ליגה א שנה הבאה 18 קבוצות . ליגה ב 16 קבוצות ( יעשו התאמות במחוזות) ההנהלה תחליט סופית ב 13.4

  • על ידי: עידן לביא
  • 31-03-2026
  • 15:55

הליגות הנמוכות בישראל מתקרבות להכרעה רשמית, לאחר ישיבה שהתקיימה ובה גובש מתווה להפסקת עונת המשחקים הנוכחית.

על פי ההמלצות שהועברו, הכיוון המרכזי הוא סיום הליגות במתכונת הנוכחית, כאשר הטבלאות כפי שהן כיום ישמשו לקביעת העולות אך ללא ירידות ליגה.

במסגרת המתווה המסתמן:

    •    ליגה א׳ תורחב בעונה הבאה ל-18 קבוצות. מכבי קרית גת ואחי נצרת עלו לליגה הלאומית.

    •    ליגה ב׳ תכלול 16 קבוצות, כאשר יבוצעו התאמות בין המחוזות בהתאם לצורך. מחנה יהודה, שדרות, ביתר נהריה ובני גת עלו לליגה א.

ההחלטה הסופית צפויה להתקבל בישיבת הנהלת ההתאחדות לכדורגל שתתקיים ב-13 באפריל, שם יאשרו או יעדכנו את ההמלצות שהונחו על השולחן.

במידה והמתווה יאושר, מדובר בשינוי משמעותי במבנה הליגות, שנובע מהמצב החריג והפסקת הפעילות, תוך ניסיון לשמור על איזון ספורטיבי מחד ולמנוע פגיעה בקבוצות מאידך.

הוסף תגובה
תגובות