בן וולובלסקי: “כל עוד יש אפילו 1% סכנה אין למה לחזור להתאמן”
שוער הכח רמת גן מדבר על התקופה המורכבת ועל העצירה בכדורגל:
“הכדורגל חסר מאוד, אבל זה מתגמד לעומת המצב. אנחנו בקשר בקבוצת הוואטסאפ של השחקנים ומקווים שאחרי התקופה הזאת יהיה כאן שקט להרבה זמן”
המציאות הביטחונית בישראל ממשיכה להשפיע גם על הכדורגל בליגות הנמוכות. עבור בן וולובלסקי, שוער הכח רמת גן מליגה ב׳ דרום א׳, התקופה הזו מלאה באתגרים אך גם בתקווה לעתיד רגוע יותר.
“ימים לא קלים, אבל ימים היסטוריים,” אומר וולובלסקי. “אני מקווה שכאשר נעבור את התקופה הזאת יהיה פה שקט להרבה זמן.”
כמו רבים משחקני הליגה, גם הוא מרגיש היטב את הגעגוע למגרש ולשגרה:
“הכדורגל חסר מאוד, אבל זה מתגמד לעומת המצב. כל המשק נפגע וסובל בתקופה הזאת.”
למרות שהפעילות נעצרה, השחקנים שומרים על קשר ביניהם:
“אנחנו בקשר בעיקר בקבוצת הוואטסאפ של השחקנים. רוב הזמן כל אחד בעיסוקיו, אבל משתדלים לשמור על הקבוצתיות.”
בניגוד לקבוצות אחרות שחזרו בהדרגה לפעילות, בהכח רמת גן עדיין לא חזרו להתאמן וגם מבחינתו של השוער אין למה למהר:
“לא חזרנו להתאמן, ולמען האמת אני לא חושב שיש בשביל מה. כל עוד יש סכנה של אפילו אחוז אחד זה לא שווה את זה. עד שלא ייגמר הכול ויוסרו כל המגבלות, לדעתי אין למה לחזור. שכל אחד יישאר וישמור על ביתו.”
כשנשאל לגבי האפשרות לסיים את העונה כבר עכשיו, וולובלסקי לא מסתיר את דעתו:
“קשה להגיד את זה, אבל כן. יכול להיות שאם היינו במקום אחר בטבלה התשובה הייתה שונה, אבל כרגע לסיים את העונה זה מתבקש.”
את דבריו הוא מסיים במסר של אחדות ואמונה:
“עם ישראל חי.”
צילום:מני בן ארי.