מ.ס דימונה – מ.כ צעירי טירה 1:2
משחק הצמרת של המחזור בין המקום השני לשלישי הבטיח הרבה וגם סיפק דרמה עד השריקה האחרונה. מ.ס דימונה של שרון אביטן אירחה את צעירי טירה של עמאר סלמן כשהמארחת מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים והאורחת עם שלושה ברצף.
דווקא על כר הדשא מי שנראתה טוב יותר לאורך דקות רבות הייתה טירה, שלחצה, הניעה כדור ושלטה בקצב. אבל דימונה שיחקה בבגרות, הייתה סבלנית ובעיקר ניצלה כמעט כל מצב שהגיעה אליו. עדי תמיר העלה את דימונה ל-0:1 בדקה ה-16, סארי חאג’ יחיא השווה ל-1:1 בדקה ה-33 והמשחק נראה פתוח לחלוטין. עמוק בתוספת הזמן, בדקה ה-96, רום אליגון הכריע וקבע 1:2 דרמטי למארחת.
דימונה לוקחת עוד שלוש נקודות יקרות מאוד ושומרת לפחות עד תום המחזור על המקום השני בצמרת.
טירה יצאה מאוכזבת אחרי משחק שבו הרגישה שיכלה לקחת יותר אך ממשיכה קדימה כשהעונה נכנסת למאבקי צמרת לא פשוטים.
צילום:עמית מנגלוס. פיבניק עם הכדור בתיקו
שמשון פזטל ת״א – מ.כ כפר סבא 1928 0:0
שתי הקבוצות הגיעו למשחק אחרי הפסד במחזור הקודם כשהמטרה המרכזית הייתה לעצור את הרצף השלילי ולא לצאת בידיים ריקות. בסיום הן נפרדו בתיקו מאופס שלא באמת מקדם אף אחת מהן בטבלה.
מהתוצאה עצמה ניתן להבין שמדובר במשחק זהיר יחסית, כששתי הקבוצות קודם כל לא רצו להפסיד. שמשון נשארת במרחק סביר מאזור הפלייאוף אך חייבת לחזור לנצח, ומנגד כפר סבא ממשיכה לחפש נקודות במקומות אחרים כדי לשפר עמדות ולהשיג יציבות בהמשך הדרך

צילום:מערכת גולר. רום אליגון מנצח לדימונה את המשחק עמוק בתוספת הזמן