- לא חוכמה אזור החלשה בליגה (רמי 08-01-2026, 11:44)לא ראיתי אף קבוצה חלשה כמו אזור כמו ליגה ב הם
מ.כ. צעירי טירה ממשיכה להפגין עוצמה, אופי ובעיקר יציבות, והפעם זה הגיע עם ניצחון חוץ מרשים במיוחד – 0:3 על הפועל אזור במחוז הדרומי. האורחת לא הותירה מקום לספק, רשמה ניצחון שישי ברציפות והמשיכה לבסס את מעמדה בצמרת הגבוהה של הטבלה.
המחצית הראשונה הייתה שקולה יחסית, כששתי הקבוצות נאבקות על השליטה במרכז השדה, אך ללא מצבים מסוכנים במיוחד. במחצית השנייה טירה העלתה הילוך – ומשם הדרך לניצחון הייתה ברורה.
בדקה ה־55 הגיע שער היתרון: דוראי אלפקי אחמד מצא את הרשת, שחרר הרבה לחץ ונתן את האות לפתיחת החגיגה. שמונה דקות לאחר מכן המשחק קיבל תפנית כאשר איברהים גואברה מטירה הורחק בכרטיס אדום (דקה 63), אך דווקא אז האורחת הראתה אופי גדול.
למרות החיסרון המספרי, טירה לא נסוגה לאחור, המשיכה לשחק באומץ ובדקה ה־71 מצב נייח של טירה וליאל כהןבכושר שיא עם הגבהה מצויינת לתוך הרחבה וסארי חאג’ יחיא ידע לעמוד במקום הנכון ולדחוק את השער והכפיל את התוצאה ל־2:0 הפועל אזור התקשתה להגיב, ובדקה ה־80 אופק משה ראובן חתם את התוצאה עם שער שלישי וקבע 0:3 חד וברור.
ניצחון גדול לצעירי טירה, שמטפסת למקום הרביעי בטבלה וממשיכה להיראות כאחת הקבוצות החזקות והמרשימות בליגה.
אחרי המשחק – שאלנו את מאמן צעירי טירה עמאר סלמן
כל הכבוד על הניצחון השישי ברציפות. משחק מצויין שלכם היום כבר מהדקה הראשונה ועד הסיום איך אתה מסכם את המשחק?
“ניצחון חשוב במגרש קשה. השחקנים מחויבים ורעבים. נשמח ונחגוג עד מחר בבוקר – ומיד נחזור להתכונן למשחק מול מרמורק ביום שישי”.

צילום:יח״צ. הכובשים של טירה הובילה אותה לנצחון שישי ברציפות וטיפוס למקום הרביעי