"היה משחק של חפירות, ניצחון סופר חשוב שלנו"
כך אמר גולן שאול, מאמנה של הפועל אזור לאחר הניצחון הדרמטי על הפועל מרמורק. עוד הוסיף המאמן: "נגיע לכל מגרש נגד כל קבוצה במטרה לנצח". אזור עם פתיחה נהדרת שעליה חתום המאמן המצויין.
כדומה לעונה שעברה, הפועל אזור פתחה את העונה היטב. במחזור הפתיחה היא אמנם סיימה בתיקו ללא שערים בחולון וביום חמישי החולף התיצבה למשחק ביתי ראשון מול הפועל מרמורק.
המשחק היה שקול כאשר אזור היתה עדיפה במחצית הראשונה והפועל מרמורק איזנה את הכוחות במחצית השניה. כשנראה היה כי המשחק הולך לתיקו ללא שערים, היה זה אדיר רחמים שבדקה ה-91 כבש שער ניצחון דרמטי לקבוצה המקומית.
הפועל אזור 4 נקודות מתוך 6 האפשריות ועל הכל אחראי מאנן הקבוצה גולן שאול שסיכם את המשחק: "משחק שידענו שדורש המון סבלנות אופי. התכוננו לכך שלא יהיו הרבה מצבים. היה משחק חפירות מול קבוצה קשה ומאומנת. בסוף עם המון כלים התקפיים, באנו על שכרנו עם שער של אדיר רחמים. לקחנו 4 נקודות יקרות. נמשיך לעבוד קשה ולתת הכל בכל משחק. יש לי חבורה של גברים. גאה בהם".
על ההמשך אומר המאמן המצויין: "נסתכל לכל קבוצה בלבן של העין וננסה לנצח. יש לי חבורה של גברים"
משחק חפירות