"אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה"
כך אמר קשרה של ירמיהו חולון, דניאל דה וונדלר לקראת המשחק החשוב מול מכבי קריית גת. לאחר התיקו המאופסמול אזור, הקבוצה תקווה להפתיע. "אנחנו באים לכל משחק כדי לנצח, לא משנה מי הקבוצה שמנגד. קריית גת קבוצה מצוינת ומדובר במשחק חוץ קשה מאד, נעבוד קשה כדי לצאת עם נקודות".
לאחר האכזבה של העונה שעברה, בחולון לא רוצים לחזור על הטעויות. את העונה הנוכחית היא החלה עם תיקו מאכזב מול אזור. מאכזב בעיקר בגלל הפנדל שהוחטא. הפעם, מקווים שם לנצח את קריית גת ולמרות שמזובר במשחק קשה. מה שבטוח חולון תקשה על קריית גת.
"אני חושב שיש לנו קבוצה איכותית", אמר קשרה של חולון, דניאל דה וונדלר, לקראת המשחק, "אנחנו לא סופגים הרבה ולמרות שזה צפוי להיות משחק קשה מאד, אני מאמין שאפשר לצאת עם נקודות".
מה הסיבות שעברת לחלון?
"הרגשתי שזה המקום בו הכי רצו אותי ונתן לי תחושה הכי טובה שיש כדי להגיע ולהצטרף לפרויקט הזה. הייתי בקשר עם מוסא בן חיים במהלך הפגרה וחיכיתי לרגע שידעו מה קורה שם כדי לבוא לחתום. אמנם היו דיבורים עם קבוצות אחרות אבל באמת הרגשתי הכי טוב פה מהרגע הראשון. זה כמו בית ונותנים לי הכל פה כדי להצליח ולעשות עונה טובה, בעזרת השם".
מה אתה יכול לומר על המשחק בשבוע שעבר?
"שתי הקבוצות באו כדי לא להפסיד את המשחק. הגענו לשני מצבים של שער וודאי אבל אני חושב שהמשחק נגמר בצדק בתיקו. ממשחק למשחק אנחנו נשתפר ונראה את עצמנו יותר כי לקבוצה השנה יש מה לתת בליגה ורוצים לעשות עונה יפה".
"מקום בו הכי רצו אותי" דה וונדלר ויו"ר חולון, ליאור שלומן (צילום: איתן ידגר)