בשל צפי קהל ועימות בין מחנות האוהדים, נדחה המשחק של הפועל אום אל פאחם ואחי נצרת

המשחק המסקרן והטעון בין הפועל אום אל פאחם למכבי אחי נצרת שהיה אמור להתקיים ביום שבת בחדרה נדחה לאחר שהמשטרה ומחזיק הרישיון במגרש הגיעו למסקנה כי המגרש אינו יכול להכיל את צפי הקהל שיגיע ולכן הוחלט להעביר את המשחק משם. כרגע ממתינים למארחת, הפועל אום אל פאחם שתודיע על מגש חלופי.

  • על ידי: אוהד רון
  • 04-09-2025
  • 09:07

המשחק המסקרן והטעון במחזור הפתיחה של ליגה א' צפון בין הפועל אום אל פאחם למכבי אחי נצרת שהיה אמור להתקיים בשבת במגרש בחדרה נדחה. ע"פ מקורות שהגיעו לאתר "גולר", ההערכות המודיעיניות של המשטרה ומחזיק הרישיון במגרש דיברו על צפי קהל של כאף אוהדים בעוד שהמגרש עצמו מכיל רק כ-400 מקומות ולכן נעשתה פנייה למארחת, הפועל אום אל פאחם במטרה שתזיז את המשחק משם. בנוסף, לפחות לטענת אותם מקורות קיימת מתיחות בין שני הקהלים על רקע משחקי התחתית שהתקיימו בליגה הלאומית לפני ב-4 שנים בסיומם נשרה אום אל פאחם למבחנים.

 

מכיוון שלא ניתן לבצע הערכת מצב לסוף השבוע הנוכחי, הוסכם בין שתי הקבוצות לדחות את המשחק ליום ב' כשכעת ממתינים להפועל אום אל פאחם שתודיע על מגרש חלופי לקיום המשחק.

צפי רב לקהל. אוהדי אום אל פאחם (חג'ג' רחאל)

הוסף תגובה
תגובות