שערי, אפללו ואבו גאנם חתמו בלזרוס חולון

לזרוס חולון מליגה ב דרום א ממשיכה להתחזק לקראת פתיחת העונה כשהודיעה על החתמתם של הקשרים אלירן שערי ולואי אבו גאנם והבלם מתי אפללו. המאמן יוסי גורדנה:"עשינו החתמות משמעותיות. בטוחים שהם יעזרו לנו לעמוד במטרות שלנו."

  • על ידי: אוהד רון
  • 17-07-2025
  • 16:23

הצהרת כוונות של לזרוס חולון מליגה ב דרום א כשהודיעה על החתמתם של הקשרים אלירן שערי ולואי אבו גאנם והבלם הוותיק מתי אפללו. לזרוס חולון עלתץה העונה לליגה ב ויהיה מענייןם לראות אותה מתמודדת על מקום הצבמרת ליגה ב. 

 

המאמן יוסי גורדנה:"שמח מאד שהצלחנו להחתים  שלושה שחקנים כמו מצויינים אלירן שערי מתי אפללו ולואי אבו גאנם עם המון ניסיון ויכולת טובה בליגות הנמוכות מאמין שהם יקחו את הקבוצה לעבר מטרותיה לצמרת הליגה. שיהיה בהצלחה ."

 

 

המאמן יוסי גורדנה, אלירן שערי והבעלים דדה .

הוסף תגובה
תגובות
  1. ליגה ב (אחלה שחקנים 17-07-2025, 19:38)
    החתמות מצוינות! שיהיה בהצלחה
  2. גורדנה (אביהו 17-07-2025, 19:57)
    אחלה גורדנה מגיע לו להצליח
  3. דדה וחבורתו רק נזקים! (חולוני 17-07-2025, 21:11)
    כל הגמורים,גיל ממוצע 40,רוב העונה פצועים ומשחקים בהליכה. היה לך בעלים ומאמן מצויינים וכרגיל הרסתם הכל,כמו שעשיתם ליעקב שהוא אחלה גבר. דדה רק הורס וכל הטיפשים שנדבקים אליו,אין לו שקל על התחת והוא לא תורם כלום כי גם שכל אין.