רעידת אדמה: דוקטור סמארה שוקל את המשך דרכו בטירה

חשיפה: על פי מקורות שהגיעו לאתר גולר, דוקטור סמארה, האיש החזק בטירה, שמחזיק כלכלית את הקבוצה, נמצא בדרכו אל מחוץ למועדון שנבנה כדי לעלות ללאומית. סיבות העזיבה: אי הסכמות מקצועיות עם הנהלת הקבוצה. דוקטור סמארה סירב להגיב לידיעה

  • על ידי: אוהד רון
  • 06-07-2022
  • 09:44

מ.ס. טירה נבנתה כדי לעלות לליגה הלאומית, לשם כך הביאה שחקנים בכירים בליגה א׳, ביניהם שלום אדרי, ניר עזריה ועוד. האיש שמחזיק כלכלית את המועדון הוא דוקטור פלאח סמארה, שעל פי מקורות שהגיעו לאתר גולר השקיע קרוב למיליון ש"ח במועדון מליגה א׳.

 

כעת, על פי מקורות שהגיעו לאתר גולר, דוקטור סמארה נמצא בדרכו אל מחוץ למועדון מהמשולש עקב חילוקי דעות עם הנהלת הקבוצה, כאשר הדוקטור המוערך רוצה להפוך את טירה לאחת מהקבוצות החזקות בארץ, וגם בצורת הניהול הוא שואף לרמה הגבוהה בארץ.

על פי מקורות, הדוקטור שוקל את המשך דרכו במועדון. האם טירה תתמודד על עלייה בכל זאת ? ללא סמארה זה נראה כמעט בלתי אפשרי.

 

דוקטור סמארה סירב להתייחס לידיעה. תגובתו תפורסם כשתתקבל

דוקטור סמארה, שואף להוביל את טירה לרמות הכי גבוהות. האם ישאר בקבוצה? צילום: חגאג רחאל

הוסף תגובה
תגובות
  1. האגו של עבד טיטי יגמור תקבוצה (אוהד 06-07-2022, 09:55)
    עבד הבית