הבקעה, שהובילה פעמיים, והייתה נאיבית לכל אורך המשחק, התייצבה למשחק נגד קריית אונו שסוחבת איתה 3 הפסדים רצופים. הקבוצה האורחת הצליחה לחזור פעמיים ובדקה ה- 90 אף הצליחה לחולל מהפך עם שער ניצחון של כבודי הוותיק מפנדל.
עומרי כהן מדלג מעל ירדן אזולאי. קרית אונו דילגה מעל הבקעה. (צילום ארכיון: לירן דורף)
שתי הקבוצות ממוקמות במרכז טבלת מחוז דרום א', סימנו לעצמן את המשחק כציון דרך לקראת המשך המאבקים בליגה, תוך ידיעה שניצחון יכול להוביל למאבק על כרטיס לפלייאוף העליון, בעוד שהמפסידה תיאלץ להסתכל בדאגה כלפי מטה על הפלייאוף התחתון.
המקומיים מבקעת הירדן נראו נחושים יותר בפתיחת המשחק וכבר בדקה ה- 11 הצליחו לעלות ליתרון: כדור רוחב משמאל לרחבת ה-5 מצא את אדיר מעודה שהקדים את מגיני אונו ובעט לפינה הקרובה פנימה, 1-0 לבקעה.
לאחר הבקעת השער נרדמו המקומיים ואפשרו לאורחים להשתלט על מרכז השדה. בתחילה הצליחו שחקני אונו לייצר מספר של מצבי בעיטה מרחוק, בעיקר של הקשרים אודי כבודי הוותיק ואוהד כהן, אולם הכדורים שבעטו מצאו את בראשי שוער הבקעה מוכן, במקרה הטוב, או שלא מצאו כלל את המסגרת.
אוהד כהן. הציג יכולת גבוהה (צילום ארכיון : לירן דורף)
בדקה ה- 30, התקפה טובה של אונו, כאשר רועי מקונן (המצטיין בשורות האורחים) נשלח בכדור ארוך לאגף שמאל. מקונן, בלתי מכוסה, הגביה את הכדור מצוין לעבר החלוץ שגיא קרופמן שמ- 8 מטרים נגח בחוזקה פנימה לרשת העליונה וקבע שוויון מוצדק.
בהמשך, (41) נשלח כבודי בחופשיות באגף ימין והוציא כדור רוחב מצוין למקונן החופשי במרכז הרחבה, אולם מקונן החטיא את ההזדמנות.
לקראת סיום המחצית הגביה יובל עופרי קשר קריית אונו כדור קרן מסובב שפגש את משקוף שער המארחים,
1 - 1 בסיום המחצית.
שגיא קרופמן, שער בנגיחה של חלוץ הקריה. (צילום ארכיון: לירן דורף)
מחצית שניה
בפתיחת המחצית השנייה נכנס מופז קורן הוותיק למרכז השדה של הבקעה והחל לארגן את השורות. פירות השינוי נקטפו במהירות כאשר בדקה ה- 57 נפסקה בעיטה חופשית לזכות הבקעה, ממש על מרכז קו ה- 16 : שמעון דידו סובב את הכדור באלגנטיות לפינת השער העליונה של חן ראובן שוער אונו וקבע 2 - 1 לבקעה.
בניגוד לשער היתרון שהבקיעה הבקעה במחצית הראשונה, הפעם לא נסוגו המקומיים לאחור והמשיכו ללחוץ על שער האורחים, אולם חוסר ריכוז של החלוצים מנע מהם להגדיל את התוצאה. בדקה ה- 63 בלבול בהגנת האורחים אפשר לרון ברזני לקבל את הכדור לבדו מול ראובן. ברזני הצליח לחלוף על פני השוער אולם נדחק לזווית קשה ובעט לרשת החיצונית.
בהמשך (66) קיבל מעודה כדור במרכז הרחבה לאחר התקפה מצוינת של הבקעה אולם מעודה איבד ברשלנות את הכדור והחמיץ הזדמנות נוספת להגדיל את היתרון.
חילוף שערך קופל מאמן אונו (החלוץ אביב שהראין ששב מפציעה החליף את הקשר חן זף) רענן מעט את השורות. בדקה ה- 71 נשלח כדור ארוך לעבר רחבת שער הבקעה אולם בראשי הרחיק את הכדור גרוע היישר אל מקונן חלוץ הקריה, כ- 20 מטר מהשער מצד ימין. מקונן עצר את הכדור, התקדם מעט ובעט בשמאל לפינה הקרובה של בראשי, שלא סגר כראוי, והשווה ל- 2 - 2 .
אודי כבודי. פנדל מוצלח שלו הביא שלוש נקודות חשובות לקריה. (צילום ארכיון: לירן דורף)
עד הסיום ראינו משחק שקול, ללא מצבים מיוחדים, למעט בעיטה של ירדן אזולאי מהבקעה מ- 16 מטרים (82) שחלפה מעל השער.
אקורד הסיום היה שייך לאורחים מקרית אונו: בתוספת הזמן שוב נשלח מקונן בכדור ארוך לאגף ימין. מקונן הגביה את הכדור לפינה הנגדית לעבר חזי עזר המחליף (בהופעת בכורה מחודשת לאחר היעדרות של כשנה וחצי בשל פציעה). עזר בעט את הכדור בשמאל אולם הכדור פגע בידו של מגן הבקעה והשופט, לאחר היסוס קל, הצביע על הנקודה הלבנה.
כבודי הוותיק בעט את הכדור שטוח ומדויק פנימה וקבע 3 - 2 לקריית אונו.
הניצחון של האורחים שחרר אנחת רווחה אצל שחקניהם, בעוד ששחקני הבקעה יכולים לבוא בטענות רק לעצמם על איבוד היתרון הכפול.