בסוף השבוע האחרון הגיעה קבוצת כפר שלם במטרה אחת ברורה, לחזור הביתה עם שלוש נקודות יקרות, שישאירו אותה עמוק בתמונת הפלייאוף, ואכן כך היה, בדקות הפתיחה כפר שלם עדיפה על אילת, ששיחקה עם הפנים כלפי הרוח, ובלי נתנאל בן דהאן החולה, שאת מקומו בין הקורות תפס ליאב לוי, שוער מחלקת הנוער, ושוערה השני של הקבוצה הבוגרת.
דניאל קהא(בכחול),רומן מלכוב וסדרן מנומנם בדרך לכדור..(צילום:יהב אלון)
כפר שלם שטפה את המגרש, והצליחה להגיע למצבים טובים, כעבור 20 דקות, אבי מלכה חלוצה של אילת, מצליח מהעבר השני להגיע למצב ראשון למקומיים, שוערה של כפר שלם מייק חן, מותח אברים לראשונה והודף כדור מסוכן.
בדקה ה-35 מצליחה כפר שלם לממש את יתרונה על המגרש, יובל בלאיש, מקבל כדור רוחב מצוין, בועט בחוזקה ומחמיץ משלושה מטר את שערו של לוי. דקה לאחר מכן, מצב זהה לחלוטין, שוב בלאיש עם הכדור הפעם הוא לא טועה וקובע 1-0 לאורחים.
מלכה מנסה להכניע את מייק חן.(צילום:יהב אלון)
במחצית השנייה עלתה אילת נחושה יותר לכבוש, וכעבור חמש דקות מהפתיחה הצליחה להגיע למצב כיבוש מרגליו של מוחמד עמרייה, בלם הרכש החדש של אילת, עמרייה בעט פצצה מ-18 מטרים, גם הפעם היה מייק חן במקום להדוף החוצה.
עידו אליהו ואיתן אהרון בדרך לכדור.(צילום:יהב אלון)
בדקה ה-60 מבצע איברהים אבו רייק חילוף כפוי, אבישי אטיאס המצוין, שסובל מפציעה במפשעה לא מסוגל להמשיך יותר ויורד לנוח, במקומו עלה לי זליאט, חמש דקות מאוחר יותר מבצע אבו רקייק את חילופו השני, יוסי בן שמואל מפנה את מקומו למאור אלגרבלי הצעיר, השניים זליאט ואלגרבלי, מסייעים ליצור לחץ התקפי על שערו של חן מגיעים למצבים טובים ולא כובשים, מהעבר השני, כפר שלם, מצליחה להביך את הגנת אילת מספר פעמים בעיקר דרך התקפות מתפרצות, הגנת ברזל של ליאור עמאר, בני סימנטוב ואדר זינו מנעה מהאורחים להגיע לשני.
רולי מוצפי גולש לעברו של אבישי אטיאס.(צילום:יהב אלון)
בדקה ה-80, מי אם לא עידו אליהו פרץ מהאגף השמאלי, הגביה כדור לרחבה, כדור שנעצר בידו של איתן אהרון, שופט המשחק, אבי בן צור ללא היסוס מצביע על הנקודה הלבנה לטובת אילת. עידו אליהו ניגש לבצע את הבעיטה, מייק חן, שכבר הספיק להציל את קבוצתו ממספר שערים, מזנק נכון על הכדור והודף אותו לא מספיק רחוק, אליהו עט על הכדור החוזר ומקרוב דוחק אותו לשער ומשווה את תוצאת המשחק 1-1.
אליהו כובש את השוויון.(צילום:יהב אלון)
בדקה ה-85 מסיים את משחקו איתמר בן דוד, אחרי ספיגת צהוב שני במשחק. (כפר שלם בעשרה שחקנים)
בדקות האחרונות עד תום סיומו החוקי של המשחק, אילת המשיכה להפעיל לחץ על הקבוצה האורחת, שפעם אחר פעם הדפה את ההתקפות, התחושה הייתה, שאם לא הפסד, אז לפחות סחטנו תיקו, ארבע דקות תוספת זמן קבע בן צור, וכאשר משרוקיתו בפיו יצאה אילת להתקפתה האחרונה, מאור אלגרבלי בעט לעברו של חן, שהצליח להדוף את הכדור עד לרגליו של אבי מלכה, מלכה במסירת רוחב הירואית, גלגל את הכדור עד לעידו אליהו, האחרון, דחק את הכדור לשער וקבע את תוצאת המשחק 2-1, ניצחון אדיר וסוחף לבני אילת, שהוכיחה למרות משחק לא טוב בפתיחה, נחישות, עם לב ענק של קבוצה מגובשת. ניצחון שמעלה את אילת למקום החמישי, חזק בתמונת הפלייאוף.
בשבת התפטר איברהים אבו רקייק מתפקידו כמאמן אילת עקב חילוקי דעות עם שמעון אבו יו"ר הקבוצה אך רונן שי הבעלים הבטיח שזה הפיך ושהוא יעשה הכל כדי להחזירו עוד השבוע לתפקיד,ימים יגידו..
חן עולה עם אלגרבלי לכדור גובה,נצחון דרמטי לאילת.(צילום:יהב אלון)
תקציר המשחק(צילום:יוסי דוס סנטוס)