שמיני עצרת

הפועל אזור גברה בשישי 0:2 במשחק הצמרת מול בית"ר כפר סבא ומנעה ממנה נצחון שמיני ברציפות.אלעד קייזר בשער ענק ואלירן מגול כבשו לאזור שמצמקת פערים בצמרת ומראה שהיא מתכוונת להילחם על המקום הראשון עד תום העונה.

  • על ידי: לירן דורף
  • 20-11-2010
  • 10:49

בשישי אירחה הפועל אזור את בית"ר כפר סבא למשחק צמרת כשהיא יודעת כשהפסד ביתי עלול לגמור כמעט סופית את חלומות המקום הראשון בטבלה.
שתי הקבוצות הגיעו למשחק בהרכבים חסרים כשבאזור ציון רחמים נפצע במשחק האימון השבוע מול השקמה וכנראה גמר את העונה כשגם רפי בלו וליאור סוויסה לא היו בסגל,מנגד בכפר סבא נעדרו גיא פסטרנק,תומר עיוואן ועידו שוקרון הפצועים.

 

אלעד שיק(מימין)ויניב קייקוב מנסים לעצור את גילי מזרחי מאזור.(צילום:לירן דורף)


כבר מפתיחת המשחק היה ברור שאזור לא תוותר על נקודות כאן,שליטה כמעט מוחלטת מצד חניכיו של חיים זיידנברג אך רבע השעה הראשונה הסתיימה ללא מצבים מיוחדים ליד שני השערים.
בדקה ה-17 מצב ראשון לאזור במבצע קבוצתי נהדר כשקייזר מצא בנגיעה את מזרחי שהמשיך בפס לשפוריקן שמצא שוב את קייזר שהרים מימין כדור נהדר לאלירן מגול שמשלושה מטרים חופשי לגמרי,הצליח איכשהו לנגוח החוצה.

 

ססו מקדים את קייקוב.(צילום:לירן דורף)


אזור המשיכה לשלוט בקצב המשחק והגיעה למצבים נוחים מרחוק של זכריה ושפורקין שחלפו סמוך לקורה.
מנגד היה זה בדקה ה-30 יניב קייקוב האורח שקיבל כדור נהדר מזילברמן אך נכשל מול ססו שוער אזור.
בדקה ה-40 אזור עלתה ליתרון כשקרן ניתזה היישר לעברו של אלעד קייזר שמ 25 מטרים בבעיטה נהדרת מצד לצד הדביק את הכדור אל בין חיבורי הקורות למשקוף ושם הוא ניתז פנימה,0:1 ענק לאזור.

 

גארי שפורקין בורח מאולג פריד האורח.(צילום:לירן דורף)


בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה הכפילה אזור את יתרונה כשיחי זכריה שלח כדור עומק לעברו של מגול שמ 12 מטרים מזווית לא קלה בעט את הכדור מצד לצד והכניע את קאופמן שיצא לעברו,0:2 לאזור.

 

אלירן מגול חוגג את השני של אזור.(צילום:לירן דורף)


את המחצית השנייה פתחה כפר סבא היטב ובדקה ה-50 אף זכתה לפנדל מפוקפק לאחר שהשופט עידן אלמלם ראה כביכול את רמי לוז תופס ברחבה את קובי דומר,יש לציין שתפיסות כאלו קורות מספר פעמים רבות במשחק ונדיר מאוד שנשרקים על תפיסות שכאלו בעיטות עונשין מ 11 מטרים.
את הפנדל לקח מושיקו אסולין שבעט ימינה ופנימה אך השופט סימן על בעיטה חוזרת מכיוון ששחקנים רבים חדרו לרחבה,אסולין שוב בעט לאותה פינה אך הפעם לא למסגרת ולמרות שגם בנסיון זה מספר שחקנים חדרו לרחבה,השופט אישר את הבעיטה ועשה צדק עם כל המהלך.

 

הפנדל של אסולין בדרך החוצה.(צילום:לירן דורף)


כפר סבא לא הצליחה להתאושש מהחמצת הפנדל ולמרות שאידן מדר המחליף עוד החמיץ מצב קורץ מול ססו,מכאן והלאה היא פשוט נעלמה לחלוטין מכר הדשא.
אזור סגרה מאחור היטב ויצאה למתפרצות כשבאחת מהן בדקה ה-66 גילי מזרחי שחזר השבוע לקבוצה לאחר סיבוב קצר בכפר קאסם,מצא בכדור עומק את יחי זכריה שהתקדם ומתשעה מטרים בעט טיל שקאופמן הדף היטב.

 

קאופמן הודף את הטיל של זכריה,בלעדיו התוצאה הייתה גבוהה יותר.(צילום:לירן דורף)


דקה חלפה והפעם היה זה שפורקין להכניס כדור עומק למזרחי שמ 11 מטרים טיווח את השער אך קאופמן שוב היה במקום.
בדקה ה-71 זכריה פרץ בימין והוציא כדור רוחב היישר לעומרי בן דיין המחליף שבנגיעה מחמישה מטרים בעט החוצה.

 

ניר טואף מפגיז את גילי מזרחי.(צילום:לירן דורף)


מכאן ועד הסיום לא נרשמו אירועים חריגים ליד שני השערים ודומה היה ששתי הקבוצות השלימו עם תוצאת המשחק.
היה אפשר להרגיש בחסרונו של עיוואן בחוד כפר סבא שבלעדיו ובלי פסטרנק,התקפת הקבוצה נראתה אנמית לחלוטין ויתכן שעם צירופם של יאיר שמחון ואדם מאייר,זה יראה טוב יותר.

 

הסמוראי כפיר שנסי מנתר באוויר ומשאיר את אלעד שיק מאחור.(צילום:לירן דורף)


מנגד אזור נראתה מחוברת,מגובשת ובעיקר רוצה יותר את הנקודות ואין ספק שחילופי המאמנים נכון לעכשיו לפחות,היטבו עם הקבוצה.
שפט עידן אלמלם לעיני 300 צופים באזור.

 

גלרייה מורחבת כאן.

 

שחקני אזור מודים בסיום לקהל.(צילום:לירן דורף)

 

גארי שפורקין קשרה של אזור אמר בסיום:"נצחון חשוב מאוד ואפילו קריטי עבורנו,הופתעתי מחולשת כפר סבא אך כל הקרדיט מגיע לנו,הוכחנו שמקומנו בצמרת הגבוהה".

 

יניב קייקוב קשר כפר סבא אמר:"המשחק הכי חלש שלנו העונה,פשוט לא הופענו אליו,מקווה שנחזור למסלול הנצחונות בשבוע הבא".

 

טל זלצובר(משמאל)ויחי זכריה חוגגים נצחון ענק.(צילום:לירן דורף)

 

הוסף תגובה
תגובות