עמר את דברו: אור יהודה מנצחת את עמישב עם צמד של משה עמר
במסגרת המחזור ה-20 בליגה ב' דרום א', אירחה מ.כ אור יהודה מהמקום השני בטבלה, את עמישב פ"ת מהמקום ה-11 שרק רוצה לברוח מהתחתית. עמישב שיחקה מאד מחויב אבל פערי הכוחות הורגשו בסיום, אור יהודה פתחה די הססני את המשחק והצליחה להבקיע רק במחצית השנייה. בסיום מנצחת אור יהודה 2-0 מצמד של החלוץ משה עמר.
אור יהודה פתחה את המשחק בחוסר ריכוז והמשחק התנהל רובו במרכז המגרש. רק בדקה ה-25 נרשם המצב הראשון לזכות אור יהודה, מתן ארביב בועט כדור אל משקוף השער והחוצה.
10 דקות חולפות, שוב מתן ארביב מקבל כדור עומק, חולף על פני שוער עמישב ליאב נחמיאס, אבל ארביב מתמהמה עם הכדור ונחמיאס מספיק להתעשת לסגור לו את זווית השער ולהדוף את הכדור לקרן.
דקה לסיום המחצית הזדמנות ראשונה לעמישב, שירן היימן בועט כדור אדיר היישר למשקוף שערו של גל פלמנבאום, אבל הכדור לא נכנס והמחצית מסתיימת בתיקו 0-0.

שחקני אור יהודה משיגים עוד 3 נקודות חשובות (מ.כ אור יהודה)
המחצית השנייה נפתחה בלחץ מסיבי של אור יהודה על שערה של עמישב וכבר בדקה ה-47 עלתה ליתרון. כדור נייח שחולף על פני כל הגנת
עמישב פ"ת מגיע אל משה עמר שבועט מעשרה מטרים חזק ופנימה 0:1 לאור יהודה.
בדקות ה-57 ו-70 מורחקים לעמישב שני שחקנים, ניב בן נעים ואור פילפסבורן והיא נותרת ב-9 שחקנים ב-20 הדקות האחרונות של המשחק. בנקודה הזו המשחק הוכרע, בדקה ה-73 אור יהודה הצליחה לממש את יתרונה, כדור קרן מגיע אל ארנון טמיר שבועט כדור חזק לשער עמישב, אך הכדור נהדף ע"י השוער לרגליו של משה עמר שמתוך רחבת ה-5 בועט פנימה 0:2 לאור-יהודה.
עד לסיום יכלה אור יהודה להגדיל את יתרונה אבל לא הצליחה. מילים טובות מגיעות לשוערה של עמישב פתח תקוה ליאב נחמיאס שנתן תצוגת שוערות טובה ובלעדיו התוצאה היתה גבוהה הרבה יותר.
לסיכום אור יהודה אוספת שלוש נקודות ושומרת על פער 6 הנקודות מכפר קאסם, לעומתה עמישב יכולה להיות מעודדת מהרצון וההשקעה, אבל חייבת לאגור נקודות כדי לא להיכנס למאבקי התחתית עד תום העונה.
משה עמר חוגג את הצמד עם איש המשק של הקבוצה שמעון שקורי (מ.כ אור יהודה)