איציק שאקי מציג: כל עכבה לטובה
סיפור כזה לא שומעים כל יום: מאמן שמסכם בקבוצה בליגה ב׳, הקבוצה מושכת אותו מעל חודש עם חתימת ההסכם לחוזה בכתב ובמקום להמתין עוד ועוד, מגיעה קבוצה מליגה בכירה יותר ומציעה לך חוזה. איציק שאקי - הסיפור האמיתי מאחורי לכתו על פי מקורות שהגיעו לאתר גולר. מטייבה נמסר:" איציק הגיע כשחשבנו שנהיה בליגה ג. ברגע שעלינו לליגה ב דברים השתנו."
איציק שאקי מאמנה של בית"ר כפ״ס אשתקד, הגיע לסיכום כספי עם ראשי בני טייבה מליגה ב׳ כבר באמצע חודש יולי. בסיכום, מעבר להסכם הכספי, היה סעיף שבו טייבה צריכה להכין את החוזה עד לפתיחת האימונים, זאת על פי מקורות שהגיעו לאתר גולר. ראשי טייבה לא הביאו את החוזה לפתיחת האימונים ולמעשה משכו את המאמן כחודש לאחר פתיחת האימונים.
מדי יום היה מגיע המאמן ושואל איפה החוזה וראשי המועדון היו אומרים לו: ״היום, מחר, אתמול...״, הכל למעשה, רק לא מביאים את החוזה המדובר.
והמאמן? אמנם לא אהב את ההתנהלות, אבל שרקע ידע שהרבה אופציות אין לו בשלב זה של העונה.
מישהו למעלה כנראה אהב את שאקי וככל הנראה התפילות שלו עזרו כי לפתע שרון ברנשטיין עזב את מחנה יהודה והקבוצה מליגה א׳ פנתה לשאקי שעדיין המתין לחוזה בטייבה. שאקי, שמאוד רצה לעזוב למחנה, הודה לטייבה על הזמן ובעיקר על משיכת הזמן עם הכנת החוזה והלך לאמן במחנה יהודה. טייבה? מקווה שילמדו לקח ויפנימו שאם סוגרים הסכם חייבים לעמוד בו - להחתים מאמן על חוזה ולא למשוך אותו.
החתימה במחנה זו ההוכחה הכי טובה לטייבה שכך לא צריך להתנהג. משכו אותו למעלה מחודש וכנראה גם היו מושכים אותו עד סוף העונה אם זה היה תלוי בהם.
מחנה יהודה? מקווה בשבילם שכל הבלגן הזה יהיה מאחוריהם כי זה לא נראה טוב. מחנה מועדון צנוע שרחוק מכל הסיפורים וטוב שיחזירו את השקט שאנחנו כל כך רגילים לקבל מהמועדון הזה.
מבני טייבה נמסר:" איציק שאקי הוחתם כשחשבנו שאנחנו בליגה ג'. ההתאחדות העלו אותנו לליגה ב', ולכן הרבה דברים השתנו ורצינו לבנות קבוצה חזקה בליגה ב. חשבנו רבות מי יאמן ולאחר שאיציק ביקש להשתחרר הסכמנו. מאחלים לאיציק בהצלחה. אנחנו במומ עם מספר מאמנים בכירים שיאמנו אותנו." שיהיה בהצלחה לכולם.
***טור זה הינו טור דעה בלבד***
צילום: גיא בן זיו