- טירה חלשים מאוד לא משחקים כדורגל מאמן צריך ללכת הביתה מהר מכר אותנו (בדיר 09-02-2025, 12:18)חלשים אין כדורגל בושה של קבוצה מה זה ליגה ד? מאמן מכר אותנו
היריבות בין טירה לבקה טל גרביה ידעה פרקים רבים. בעונה שעברה בקה אל גרביה וטירה נאבקו על העלייה דרך הפלייאוף העליון, טירה ניצחה בפנדלים והמשיכה כל הדרך אל משחק העלייה בו הפסידה. בסיבוב הראשון, כשחלומות העלייה של טירה היו בחיים, היא הביסה את יריבתה 1:4 בתצוגת תכלית.
בינתיים זרמו מים רבים בנחל חדרה (בעיקר בסופ"ש), טירה כבר לא פקטור בצמרת ואילו בקה רוצה להבטיח הישארות כמה שיותר מוקדם. היא גם סובלת מחוסר מזל והבעיה הגדולה שלה היא לשמור על יתרון. אתמול נגד מ.ס. טירה, היא ידעה שהיא צריכה לקחת נקודות בעיקר כי טירה התייצבה בהרכב חסר ללא שחקנים משמעותיים כמו שלום אדרי וראול גורשומוב. בדקות הראשונות טירה הייתה הקבוצה הטובה יותר ובדקה ה-13, פיראס גנאים העלה אותה ליתרון. זה היה נראה שטירה תצליח להתגבר עם החוסרים אך לאחר השער באקה אל גרביה החלה לשלוט במגרש ובדקה ה-26 היה זה מוחמד קעדאן שקבע שוויון מוצדק. שמונה דקות אחרי כן הושלם המהפך כשבן לוי קבע 2-1 לבקה. בדקה ה-44, ספגה טירה מכה נוספת כשאליאס זנה סםג צהוב שני ואדום למורת רוחם של אנשי טירה.
במחצית השנייה, הסיוט של טירה רק התגבר. בדקה ה-52, כרם בדראן קבע 3-1 ובדקה ה-77 איברהים גואברה חתם את תוצאת המשחק, 4-1 מוחץ לבקה.
"נתנו משחק נהדר עם הרכב חסר", אמר מאמן בקה, מוחמד עוואדי, "ידענו לנצל את ההרכב החסר של טירה, כיף לנצח בעיקר אחרי המשחק המאכזב בשבוע שעבר. שלטנו ברוב 90 דקות, הם כבשו את השער הראשון אבל אנחנו היינו הקבוצה היותר טובה. במחצית השנייה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. כל הכבוד לטירה שנתנו גם משחק טוב. המטרה שלנו היא להישאר בליגה כמה שיותר מהר ולייצר לעצמנו עוד מטרות. הפנים למשחק הבא".
צילום: דוברות באקה אל גרביה